Nieuwjaarsborrel op 15 januari in Herveld

In de nieuwjaarsspeech blikken we kort terug, maar kijken we vooral naar de actualiteit en de toekomst van de VVD Overbetuwe!

Op 20 november hebben we een geslaagde en goed bezochte ledenbijeenkomst gehad. Als werkgroep hebben we daar onze bevindingen en aanbevelingen naar aanleiding van het resultaat bij de gemeenteraadsverkiezingen gepresenteerd. De afgelopen raadsperiode en de verkiezingen zijn geanalyseerd en dit heeft geleid tot vijf aanbevelingen. Deze zijn gebaseerd op de gehouden enquĂȘte en gesprekken met leden en andere betrokkenen. Het resultaat werd tijdens de ledenbijeenkomst in een open en constructieve sfeer breed herkend en gedeeld.

Hiermee hebben we een goede basis gelegd voor een positieve toekomst. Op dit moment worden de aanbevelingen binnen het bestuur en de fractie omgezet naar concrete acties. We zijn erg blij dat u hieraan bij heeft willen dragen. Graag nodigen we u uit om samen met ons de goede voornemens kracht bij te zetten tijdens de:

Nieuwjaarborrel op 15 januari 2015 vanaf 20:00 uur. Museumboerderij DenTip, Merkenhorststraat 2 te Herveld.

Als u een introducĂ©(e) meeneemt, sluit dat mooi aan bij onze aanbevelingen. Wilt u ten behoeve van de catering even laten weten of u komt en of u iemand meeneemt? 
Net zoals bij de afgelopen ledenbijeenkomst, staat er een pot voor een vrijwillige bijdrage in de onkosten.

Wij wensen u een goede jaarwisseling en kijken uit naar een sterke, gezamenlijke toekomst en het weerzien met u tijdens onze nieuwjaarsborrel.

 

Namens de wergroep 'VVD Overbetuwe Verbinden'
Ans Huisman, Jeroen Joon, Willeke Krouwel, Clementine Lokhorst, Wim Roelofs, Peter de Waard

 

Borrel 2015