Ronnie Koster

5

© Nienke Wiering Fotografie

Als kleinzoon van een opa en oma die vroeger een winkel, garage en benzinepomp hadden ken ik veel Drielenaren. Ik ben een échte geboren en getogen Overbetuwenaar. Dit is een van de drijfveren waarom ik de dorpskernen leefbaar en bruisend wil houden met ruimte voor ondernemers en voldoende voorzieningen voor jong en oud.

Doordat ik zeven jaar als projectleider bij gemeente Overbetuwe heb gewerkt, weet ik heel goed hoe het politiek-bestuurlijk en organisatorisch in elkaar zit. Omdat ik projecten in de openbare ruimte deed en daar de omgeving nauw bij betrok ken ik veel inwoners uit de andere kernen. Al deze kennis tezamen met ervaring op het gebied van mobiliteit, leefomgeving en water zet ik graag in om in Overbetuwe goed te houden wat goed is, en beter te maken wat beter moet.

Naast mijn betaalde werk zet ik mij als vrijwilliger al jaren in voor verschillende stichtingen en verenigingen in Driel. Ook dit doe ik vanuit de drijfveer om ons mooie dorp leefbaar en bruisend te houden. Om ook écht iets voor elkaar te krijgen heb ik besloten mij verkiesbaar te stellen als raadslid VVD Overbetuwe. Ik zie de VVD als een nuchtere partij waar het duidelijk is dat vrijheid, verantwoordelijkheid, gelijkwaardigheid en verdraagzaamheid niet zomaar vanzelf gaat. Daar kunnen jij en ik ons voor in (blijven) zetten.

Contact?
Wil je meer weten kijk dan op mijn LinkedIn: www.linkedin.com/in/ronniekoster/
Wil jij mij wat vragen mail dan naar: ronniekoster@hotmail.com.