Jeroen Joon VVD’s wethouderskandidaat in Overbetuwe

© VVD Overbetuwe

Jeroen Joon VVD’s wethouderskandidaat in Overbetuwe

Op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen 2018 heeft VVD Overbetuwe een sterke groep voor de campagne gevormd. Naast lijsttrekker Peter de Waard gaan Jeroen Joon als kandidaat wethouder en VVD raadslid José Rouwenhorst de kar trekken. Dit heeft Peter bekend gemaakt na de geslaagde ledenbijeenkomst van 10 juli.

Stevige ambitie
Peter de Waard: We hebben de ambitie om de inwonervriendelijkste gemeente te worden. Daarvoor is een meer service en resultaat gerichte gemeente nodig.  Daarvoor willen we bij de komende gemeenteraadsverkiezingen groeien naar 5 zetels of meer en deelnemen in het college. Ik ben blij dat ik die kar niet alleen hoef te trekken en ben verheugd dat Jeroen Joon beschikbaar is als kandidaat wethouder. Met zijn kennis, bestuurlijke ervaring als wethouder in Cuijk en Grave en netwerk is hij een zeer geschikte kandidaat. Daarnaast heeft José Rouwenhorst aangegeven onze campagnegroep graag te versterken met haar raadservaring en communicatieve kennis.

 

Breed draagvlak
De VVD zet met bijvoorbeeld themabijeenkomsten en een digitaal panel sterk in op de bijdrage van zoveel mogelijk leden en ook niet leden. Een brede groep actieve leden heeft de eerste stappen gezet op weg naar het verkiezingsprogramma.  Tijdens de geslaagde ledenbijeenkomst zijn de eerste contouren gepresenteerd en besproken. Deze aanpak is gericht op een breed draagvlak en daarbij staat de inhoudelijke discussie centraal en is het verkiezingsprogramma het resultaat in plaats van het doel.