VVD wil Wanmolen in Zetten voor iedereen!

© redactie

 ZETTEN – Voor het nieuwe zalencentrum in Zetten blijft nadrukkelijk de mogelijkheid  open om het centrum toch 3 zaaldelen te geven. Als blijkt dat de gebruikers meer ruimte nodig hebben. Dit is het resultaat van een motie van o.a. de VVD die breed werd gesteund in de Raad. De huidige verouderde accommodatie heeft ook drie zaaldelen. Alleen het CDA was tegen.

Volle tribune
Dit Gemeenteraad Overbetuwe besloot dit gisteravond na een lange discussie en met een volle tribune van inwoners uit Zetten. Voor de politiek aan de beurt was, kwamen vier insprekers aan het woord: van de gymnastiekvereniging namens de vier sportclubs, van twee bowlingverenigingen en van de bridgeclub.  Zij pleitten voor een grotere Wanmolen, met een extra zaaldeel. De VVD juicht de betrokkenheid van de Zettense verenigingen toe!

Ook iedereen betrekken
Wethouder Hol van het CDA vond het oorspronkelijke voorstel met 2 zalen prachtig en was trots op het resultaat en het proces. Gelukkig kreeg hij alleen zijn eigen CDA mee. De VVD ziet het toch anders. Als de bowlingvereniging en de bridgeclub zich niet gehoord voelen, heeft de wethouder toch iets niet goed gedaan!

Amendement
De groeimogelijkheid naar drie zaaldelen werd met een amendement toegevoegd. Dit amendement werd door alle partijen waaronder de VVD, maar met uitzondering van het CDA, aangenomen. 

bron: deels de Gelderlander 21 februari 2017